Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osynlig men levande


Ute på kanten av klippan, i hjärtat av viken,
samtalar jag med dig. Nästan varje dag.
Vintervikens mjuka vatten lyckas alltid
skölja mig full av tankar. Om dig.
Klippan har vakat länge nu,
rädd för att missa något väsentligt.
Osynlig och okänd är du,
men högst levande på toppen av historien.
Vi har bara inte träffats än.




Fri vers (Fri form) av Miss M
Läst 531 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2014-07-13 20:26



Bookmark and Share


  Quasimodo
Känns som en tveklös väntan, där du ändå vet!
2015-10-11

    ej medlem längre
Underbar text. Som just ett mjukt vatten...
2014-10-12

    Mia Sedvall
Den här var skön att läsa.
Njuter:-)
2014-08-13

  Linda CH VIP
Fint diktat om längtan....med vackra naturbilder därtill.
2014-07-15

  Lehva VIP
Så ömsint och vacker:-)
2014-07-14

    ej medlem längre
Längtansfullt och varmt
fin text tycker jag
2014-07-14

  Lars Hedlin
Så fint så ömt en ton som värmer i själen!
2014-07-14

  träsnidaren
Avslutningen ger sådana härliga och tröstande rysningar! Härligt! Finfin text.
2014-07-14

  Tabac VIP
Vacker text!

"....högst levande på toppen av historien.", underbar.
2014-07-14

  M M Mannheim VIP
En dikt full av djup och känslor för någon ännu inte mött. Skickligt diktat genom hela dikten.
2014-07-13

  M M Mannheim VIP
Är det Vinterviken vid Liljeholmen?
2014-07-13

  aol
Vacker längtansfull poesi,
2014-07-13

  Minkki VIP
trevligt att se en sådan text om längtan efter gemenskap
2014-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Miss M
Miss M