Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DANSA SOM EN FJÄRIL STINGA SOM ETT BI

Så länge dina fiender inte förstår dig
och/eller missförstår  dig, når  deras
attacker dig inte,och om du har som
Muhammad Ali  förmågan  "Dansa
som en  fjäril, och stinga  som  ett bi"
är det en fördel.
                               *




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 585 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-13 21:26



Bookmark and Share


  Federico Romano
Min idol som liten..
2014-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP