Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Död December


Det var en vit fredag,
snöflingorna täckte nästan varje fotsteg
Det var en kall eftermiddag,
ljusen sken upp mörkrets bittra fönster
Det var en ängel påväg den dagen,
endast för dig

Jag såg dig som en Gud,
någon att tro på, hoppas på och älskas av
Jag såg dig som en dröm,
med de mest förtrollande historier
Jag såg dig som en sagofigur,
utan några dödliga rädslor

När du låg där så lugn och vacker,
jag grät utanpå
När du somnade in och flög iväg,
jag dog inuti
När du lämnat vår historia,
jag visste vad kärlek var




Fri vers av ettolrahC
Läst 4298 gånger och applåderad av 3 personer
Utvald text
Publicerad 2006-03-30 02:34



Bookmark and Share


    Camillaa
FY,SÅ BRAAA
/ c *
2006-10-15

    KalleLager
Herre min skapare! Du skriver ju så jävla bra. Inte en klycha så långt ögat kan se! Jag vet inte vad jag ska göra... Det här är fantastiskt vackert.
2006-10-14

  Mikael Lövkvist
Smärtsam och mycket vacker!
2006-10-13

  Tove Meyer VIP
så sagolikt och vackert. det bränner inuti när jag läser dina ord.
2006-04-21

  marjasara
Känner med dig min underbara vän. Gripande, sorgsen och väldigt stark.
2006-04-03

    John Wayne
Jag blev märkbart rörd av texten - den känns "äkta" på något sätt.
Mycket bra
2006-04-01

    Sanne
En målande och underbart vacker dikt.
2006-03-31

  Eline.P
Så vackert- du rör mitt hjärta. Livet stannar aldrig upp tyvärr, tiden flyter som den vill. Vemodiga minnen är vad som återstår till slut.
2006-03-30

    Siera
Oj, så vacker. Blir helt tagen av alla dina vackra ord.
2006-03-30

    Hans Lundgren
Många har svårt att skilja på "de" och "dem" som båda uttalas "dom".
"med de mest förtrollande historier" heter det.
I övrigt en fin dikt.
/Hans
2006-03-30

  josefina
Oh, helt underbar! Tack sa otroligt mycket --- jag fick en vacker kansla i hela mig nar jag laste den har dikten.
2006-03-30
  > Nästa text
< Föregående

ettolrahC

Senast publicerade
Vinylbrus
Död December
* Se alla