Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM SUBSTANSLÖSA SOPPOR

Det   förekommer  överallt  på  alla  poster
i samhället, i  familj, på  daghem, i folkhög-
skolor, gymnasier, universitet, och  på  alla
slags  arbetsplatser : " mobbing"  "förtryck
av enskilda  individer" och  ett  av  de mest
effektiva är  att sprida  ut  illasinnade  rykt-
en till att försätta offret  i  en  socialt margi-
naliserad tillvaro, som  mobbarna  därmed
emotser en legalitet i att  skada  offret. Vad
som  i  realitet   ligger  bakom   sådana   äre-
kränkande  ofredanden   blir  oftast  inte ut-
redda  och i de  få fall  där så sker får offren
aldrig upprättelse,för rykten blir i sin sprid-
ning så motstridiga att de blir omöjliga reda
ut,däremot brukar det oftast luta åt att fabri-
ceringar  och  karaktärsmord  saknar all sub-
stans och substanslösa soppor  mättar ingen.
                                     *




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-14 19:34



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
visst ! ekvilibrist hjälplöst bortom all kontroll
2014-07-15

  gunnnar nylund VIP
Ja ni, herr Wiking.... ni är allt en riktig ordekvilibrist, när orden slungas ut
från er tunga! Men jag läser nästan era egna kommentarer med större förnöjsamhet... än själva ämnet ni skrivit om. Heja på!!
2014-07-15

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Den sorten skulle jag vilja sortera under "misstänkt bedrägeri" medelst " vanföreställande av psykos"
och "den världsberömda nascissistiskt egocentriska tyckaom eller tyckasyndom eller se vilketmonsterniskapat
2014-07-14

    ej medlem längre
Sen finns det även fall med påhittad mobbing och en vilja att sätta på sig en offerkofta inför en omgivning som inte fattar vafan det är som händer
2014-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP