Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sverige 200 år av fred och ett nytt namn i världen.  

 

Låt oss vakna

i översiktsplanen i åtanke

när det gäller att bekämpa kylan,

  Av själen.

  ravin,

arrogant,

stolt,

i en

 

inverkan

mellan hunger och mättnad,

Mellan godtycke och rättvisa.

han står

Scavenger,

Tiggare,

Ledset barn,

Hemlösens lukter.

 

 

  Invadera kanalen

 

skarp

hård

höra,

  barfota.

Kristus.

 

  Förfallodatum har nu kommit att definiera tron.

så att,

  Ingen har mer förtroende för våra ord och leenden.

Räddning eller damnation kom!

  Hur kan jag urskilja det?

När prins låtsas tiggare

av Hamish leende, och

Jesus är en vandrande prins som gråter tyst.

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-14 20:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag gillar det och föredrar när du skriver dikt precis så här, med luft, istället för tung journalistisk textmassa. Mycket bra. Applåder
2014-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP