Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM DEMONEN I FLASKAN

Demonen i flaskan lovar gott  efter några glas,
men  när  flaskan är tom, försvinner  han, och
intet har han hållit,som han lovat,det är ingen
sann  vän, och hans offer kan  i  antal mäta sig
med både 1:a och 2:a världskriget.
                                       *




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 419 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-15 01:36



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Doctor Hyde ! mr yekyl !
2014-07-15

  Federico Romano
Yes Mr Hyde!
2014-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP