Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vitt vida omkring rimfrost.


Jag skrev en övergiven 
Lyriks i vitt rimfrost. 
Impulser, känslor, splittrande. 

När du har läst kändes som 
Uppträdda på en kedja som hänger i en sträng. 
Varför lever, att skriva, att vara. 

Existerar endast genom en rad olika designers. 
Varför sätta hälsan i pant. 
För en dag av ouppfyllda poetisk liv tillsammans? 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-15 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP