Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DAMMSUGARPSYKOS

Han insåg till  sist  att  han  hadde  gift  sig  med
en  dammsugare, för kärringen  hans  dammsög
tio gånger om dan och den  var  på  nästan jämt,
ibland var det nära  att  han själv blev dammsug-
en och i ett år hadde detta tortyrliknande förhåll-
ande hållit på, tills  den dag kom  när han  beslöt
göra upp en gång för alla och slängde helt sonika
ut  kärringen   med  dammsugare  och  allt  med
orden: ut å dammsug upp världen om du kan, för
härinne har du dammsuge för sista gången.
                                        *




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-15 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP