Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅLD SKALL MED VÅLD BEMÖTAS

Våld är våld om än  i  små  portioner, och  de som
inte har hållbara argument  och/eller  om  mottag-
aren inte har intellektuell kapacitet förstå, tillgrips
våld, som om det skulle öka deras  IQ, De som före-
drar våld skall med våld  bemötas, då det för dessa
är det språk de förstår mest och kommunicerar på. 
                                           *




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-16 01:30



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
ja,de e bara att välja : "slå ihjäl eller bli ihjälslagen"
2014-07-16

  Annika Persson
Våld beivras förhoppningsvis.
Alla människor har ett språk.
2014-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP