Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DIAGNOSERNAS PLANET

Diagnostisera  mera,  allt  och  alla  ska  diagnos-
tiseras,diagnosen ska diagnostiseras,ordet "frisk"
är en  diagnos, hunger och törst  är  ett symptom
och  bör  diagnostiseras, är du  kåt  beror  det på
något som måste  utredas och vetenskapligt  veri-
fieras för att få en diagnos, är du glad och ledsen
så måste du få en diagnos och till och med om du
blir  skitnödig   och  är   du  meningsmotståndare
mot vårt parti  så slår vi på dig  en diagnos och så
där kommer de att hålla på  tills  hela världen och
mänskligheten  bär en diagnos, och  läkemedelsin-
dustrin blir det  maktimperium  som  skulle  gjort
Hitler  avundsjuk, det  köps  och  säljs  diagnoser
som aldrig förr å hej åhå ! tittlarna har bytts ut till
en d-i-a-g-n-o-s, och har du ingen  diagnoooos  så
finns du inte mer än som betraktelse som död,om
inte det också förvandlats  till  en  diagnoooos, väl-
kommen  till  diagnosernas planet.
                                         *




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-16 13:25



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Är ni diagnos-medlem ? i DNR: "DIAGNOSERNAS RIKSFÖRBUND"
2014-07-16

  Annika Persson
Alla läkare har en diagnos,
att vara för hastiga och förhastade.

2014-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP