Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JOHANNES DÖPAREN

den första att förkunna Jesu död på korset:

se Guds lamm, som bär bort

världens synd.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 75 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-16 19:09



Bookmark and Share


    Jag är fan större än Sartre
Jaha, men Jesus tycks ju inte vara direkt ensam där uppe i det blå.
2014-07-16

    Sven-Erik Sköld
Att Han - JESUS - burit bort synden, som skiljer oss från Gud, för den som vill. Mvh S-E
2014-07-16

    Jag är fan större än Sartre
Och vad ville du säga med de här tre raderna?
2014-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld