Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Står det att vi inte vet skillnaden mellan smultron och jordgubbar?  


Oas av drömmar. 

 

Gryning från i går 

  oas av drömmar idag. 

nostalgi knuffar mig med längtan, 
  missar ibland…

 
Jag går upp till bergen i sten. 
   där jag skulle göra mig till en fantastisk fjäril och flyga, 
  smak av höjden av bergen. 
uppe att döpa, 
  skräddarsy, mitt altare till mitt liv! 
som en gudinna i antikens Antik. 
 
Flygningen var min parad. 
till den ljusaste stjärnan, 

 Evig dröm om mitt liv. 
därifrån på att leta upp i bergen, 
gungade fält som går ner. 
svalde vatten, slingrande dalen. 

  kommer och går, ebb och flod 
  Allt i eko, tänkt 
  harmoniserande 
punkt. 
  i en glänta 
där 
  hållfastheten hos solen. 
Brynt frukten av slätter.

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-16 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP