Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pedofil : personer vilka har böjelse av att idka sexuell samvaro med "icke" könsmogna individer.


PEDOFILNÄTVERKET I STORBRITANIEN

Den växer  pedofilhärvan, världen  över, nu  senast
i  storbritanien, där  inte  mindre än  600 personer,
däribland politiker,lärare,läkare.scoutledare.social-
arbetare, poliser, präster  mfl av vilka  de flesta inte
förekommer i brottsreg, det verkar som om 50% av
världens vuxna befolkning är  omedvetna  pedofiler
medan den andra hälften är medveten,och återigen
utelämnas själva "orsaken"  till denna böjelse,vilket
verkar lite suspekt. De  som  äger  kunskap  om vad
som triggar  igång  de  omedvetna erotiska  zonerna
kommer  aldrig  begå  sådana  gärningar  mot  barn,
däremot  de  som  är  omedvetna och utan  djupdyk-
ning i sitt omedvetna  inres  sexuella  drömrike, helt
allmänt fördömmer det,det finns poliser,domare och
åklagare som blivit pedofiler av att bara ha tagit del
av utredningsmaterial  de  kommit över hos åtalade,
det finns utan  tvivel  en  smittorisk  i detta och idag
verkar det som om en pedofilepidemi grasserar över
hela   världen, så  man  får  hoppas  någon  klok  och
modig  person  i  hög  ställning  sätter  ned foten och
pekar med fingret på just"orsaken"till epidemins exi-
stens,först då kanske det går att hejda den, inte förr.
De flesta mödrar vet, men vågar  inte säga något om
det,för det skulle avslöja dom själva enbart på det de
tänker,mänskligheten har här dragit på sig  ett onöd-
igt problem,som inte skulle behövt bli något problem,
och således får samhället de monster det förtjänar.

Kärleken tillhör barnen,sexualiteten de vuxna.

Synd bara att så många vuxna förväxlar dessa två helt skilda begrepp.
                                          *




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-17 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP