Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikt


maktspel och militär

MAKTSPEL OCH MILITÄR

Vi älskar tävlingar och spel.
Då är ju vapenskrammel fel.
Byt skyttegrav mot plan och pist
där idrott avgör varje tvist.

Alla som vill kan vara med
och världen får en evig fred.

Gunnar Nordenstam 140818




Bunden vers av Gunnar Nordenstam
Läst 124 gånger
Publicerad 2014-07-18 07:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Nordenstam