Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Åter till skogen

 

Jag tillhör inte till världens onda människa

Jag tillhör skogen, en fågel
Jag tillhör havet, ett skepp

De verkliga färgarna i regnbåge är mina ord
De regniga skogar är mitt hem

Eld!
Den talande elden är mina drömmar

Fingrar!
De målade fingrarna är mina teckningar

Jag existerar på ett fel planet




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 152 gånger
Publicerad 2014-07-18 08:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP