Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stolt farfar för andra gången.


HÖGSOMMARBARN

det skräniga, smutsiga centrum

en studie i monotoni

jag flyr ut till havet ånyo

för där blir jag liten och fri

och isac han växer, sa farmor

vi har inte träffats ännu

högsommarbarnet som föddes

i mitten av månaden sju

 

 

LARZ GUSTAFSSON  Vårvik, 20/7 2014




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-20 16:41



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Härligt flyt med rader av kärlek. Fint !
Grattis !
2014-07-20

  anits VIP
Så fint och berörande skrivet. rattis till det nya barnbarnet!
2014-07-20

  © anakreon VIP
Ett av dina vackraste poem, Larz.
Varmt tack för läsningen.
Calle
2014-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP