Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälplös

Du har handen begraven i min bröstkorg
Kramar mitt hjärta hårt
Medans blodet rinner över min underläpp
Du drar armen bakåt
Sliter sönder mina blodådror
Sliter loss den lilla kolbiten
Som hjälplöst brinner för dig

Jag ler genom tårarna
Ler genom smärtan och blodet

Äntligen får jag vara nära dig




Fri vers (Fri form) av Ritzu
Läst 273 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-07-21 00:00



Bookmark and Share


  genni VIP
Gripande rader..
2014-07-21

  Maria Natasja
SÅ bra...(ska det stå) :)
2014-07-21

  Maria Natasja
Shiiiit s bra!!
2014-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Ritzu
Ritzu