Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HJÄRTATS DIAMANT

Kärlek !det är fint det,ömtålig och
omutbart flyktig som vinden, och
oförlikneligt föränderlig som mol-
nen.
Kärlek ! är  en  kär, lek  den, som
ibland slutar i dödligt allvar.
Kärlek !  är hjärtats diamant, som 
man bör investera rätt, så  var vak-
sam,  för  det  finns  ibland   falska
hjärtan med i leken.
                               *




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 435 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-21 00:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP