Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CIVILISATIONENS FINANSIÄRER

De   judiske  filosofer  vars  bok   " Bibeln "
(den heliga skrift)  och  i vars förkunnelse
fördömmer "mammon" som allt onts upp-
hov, besannas dag för dag, och  inte  förty
de själva har i dens makt finansierat civili-
sationen,  och   tillsammans   med  kristna
samfundens  " cosa nostra " utgör  de  den
ekonomiskt styrande eliten i världsbanken,
tillsammans  med  de frimurarkonspirator-
iska  att  krossa  arabvärldens hotfulla rike-
dom,vars Allah förmedlat order om världs-
omvälvande maktövertagande.

                                   _




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 453 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-21 03:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP