Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Trött om fötterna

 

Trött om fötterna!
Knäckt i själen!

Svullen i hjärtat!
Gråtig i drömmen!

Tomt i tankarna!
Vettskrämt av dagarna!

Börjar och slutar mina ögon sin dagsljus i Sverige!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 146 gånger
Publicerad 2014-07-21 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP