Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mina två trasiga själar

 

Jag har två själar

Den ena blev sex våldtagen när jag var ett barn
Den andra också blev våldtagen

när jag blev krigsfånge i tio år i IRAN 

Nu bor ingen själ i min kropp

Tomt!
Tomt!

Bor min kropp i ingen själ




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 137 gånger
Publicerad 2014-07-21 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP