Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Obs : bilden är arrangerad.


MÅNGA SJÄLVMORD INOM PSYKIATRIN ÄR......

Många självmord inom  psykiatrin, är  egentligen
outredda   kamouflerade   mord,  arrangerade  av
vissa skötare själva, där orsaksverkan  är  olika fr
fall till fall, ibland  kan det röra sig  om  att "tysta"
en patient som våldtagits  av  en sk "vårdare" och
en hängning eller överdosering arrangeras så lätt,
för bara några månader sedan dömdes en vårdare
inom psykiatrin  i  Jönköping  till  fängelse  för en
uppdagad   våldtäkt  på  en  kvinnlig  patient, men
mörkertalet är  stort, eftersom  patienterna  oftast
är  så  drogade  att  de  inte  har  reda  på  vad som
händer,patienterna borde skyddas ifrån vårdarna,
och vårdarna bör få vård.
                                            -




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 425 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-07-22 16:24



Bookmark and Share


  Federico Romano
Förvånar mig dessvärre icke, sen har jag ingen kunskap om omfattningen..
2014-07-22

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
läs gärna tidigare under tittel :"Rättspsykiatrin är kriminell"
2014-07-22

  Flicis VIP
En stark text, vars innehåll avslöjar psykiatri personalens okunskaper, om andra människor. Förhoppningsvis hjälper denna text, som du har skrivit. Att lyfta fram många felaktigheter.
2014-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP