Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HJÄRNTVÄTTARSKOLOR

I  de  religiöst  fanatiska  grupperingarna  skulle
psykiatrikerna  få mycket  att  göra, det skulle gå
åt mycket el och  ännu  mer  psykiatriska droger.
Psykiatrin som ju är ett politiskt medel  att skilja
tämjda intellekt ifrån de  otämjda, ingår  själva i
hjärntvättarskolornas agendor, där samtliga reli-
gioner,och politiska ideologier,är ute efter världs-
herraväldet,i sin anarkistiska nihillism.
                                          *




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-23 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP