Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄDELT SINNELAG

Förlåtandets  ställningstagande  förordar
ett ädelt sinnelag,men när allt är förlåtet,
är det ändå aldrig glömt,därav oförrätt är
alltid en oförrätt.
                                    *




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-24 07:13



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
klart att man kan förlåta en å annan oförrätt,men glömma !? A-L-D-R-I-G !

2014-07-24

  Federico Romano
Jag glömmer alldrig, förlåta, kanske..
2014-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP