Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
repris


berusad av dig

berusad av dig
går jag min väg
och ser fram emot
imorgon

the apache kid




Fri vers av the apache kid VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-07-24 08:55



Bookmark and Share


  HelenaW
Underbar
2014-07-26

  Yvonne Vigstrand
Några få ord som säger så mycket, Fint poetat.
2014-07-24

  Flicis VIP
Repris? För mig är dikten ny.
2014-07-24
  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP