Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dammet på Hyllan

Gamla sagor,

rör inte mig
jag vill ha färskt kött att bita i.

Spirande,

Vi pratar, och du
ger
bit för bit av ren
Känsla.

I min bokhylla står, Historier.

Så är inte vi:
Vi tar
det
som står framme,
för Stunden - Planerar Stårdåd
under kökslampans varma
lyse


Vi tror på de små Undren!

...och att vi så småningom, kommer ut
ur Dimman.
Helskinnade.
Vem som än samlade damm,
var det
Andra Tider.




Fri vers av Erika Chotai
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-24 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erika Chotai