Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT TÄNKA ÄR DET BEKVÄMASTE SÄTTET ATT RESA PÅ OCH DET....

Bilen ! detta teknologiska  bevis  på människans
intellektuella kapacitet verifierar  att hur många
hästkrafter  hon än laddar  den  med så har hon
ändå inte kommit någonstans,och det enda bilen
kan göra  är  att  rulla runt, runt, runt  på denna
jord, som alltid återvänder  till  utgångspunkten,
och någon  utveckling  är inte i sikte, för bilen är
lika dum som tåget, flyget,fartyget,och det är ald-
rig 100%  säkert att man  återvänder till utgångs-
punkten,"Att tänka är det mest bekväma  sätt att
resa på, och det  snabbaste " dessutom  kan man
resa precis  vartsomhelst som  inte  ens  flyg, båt,
tåg och bil har kapacitet till,och det är gratis.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-26 15:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP