Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Röken!

 

Röken,
Från de sexton år jag bodde här
Från en meningslös liv i Sverige

Är…!
Är…!
Är…!

Jag ångrar att jag lärde mig den svenska språket!
Jag ångrar helt att jag är svenskt medborgare!
Jag ångrar att jag bortkastade sextonår av mitt liv i Sverige!

Jag blev hjärntvättat av demokratins anhängare!
Jag blev lurat av likvärdighet lögnare!
Jag blev ett offer för de (omänskliga rättigheterna)

Röken luktar skam!
Röken luktar omänskligt!
Röken luktar blod!

Jag önskar av hela mitt hjärta att Saudiarabien, Irak och Palestina
Aldrig existerat någon gång på jorden
De är huvud orsaken att folket tvingas flyr sina hemländer för sitt liv

Att man ångrar sig sen hjälpar inte als!
Det är kört!
Stackars mig!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 125 gånger
Publicerad 2014-07-25 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP