Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En undergiven önskan

I dina armar
Med blodsmak i munnen
Och en kedja runt halsen
Så vill jag leva
Och så vill jag dö

Med stearin på min rygg
Och handfängsel runt mina armar
Så vill jag ha det
In i det sista

Med din hand i mitt hår
Och dig djupt i mitt svalg
Så vill jag dö
Så vill jag så innerligt leva




Fri vers av Ritzu
Läst 336 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-25 13:38



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
kraftfull samt bra
2014-10-15

  cilax VIP
gillar innerligheten i texten
2014-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Ritzu
Ritzu