Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STÄMD TILL HÅGKOMST

vem står på tur?

Gud allena vet

sorg är ett ständigt gästabud

Du som vet allt om

min belägenhet

när får jag skåda Dig, min Gud?

vänner som föddes

samma år som jag

vandrar ej mer på vår planet

jag har fått öeva

kvar ännu en dag

i denna världs förgänglighet

 

 

LARZ GUSTAFSSON   25/7 2014




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-25 20:49



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Påminner mig om tacksamhet för varje dag
2014-07-28

  anits VIP
Mycket tänkvärt och bra skrivet!
2014-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP