Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RASISMEN HAR INGEN SJÄL II

Det  finns  vissa  paralleller  till  2:a  världskriget
och dess  antisemitiska  rasism, i dagens Sverige
2014,  då   som  nu  frodas   missnöjet   bland  de
unga   arbetslösa  outbildade  identitetslösa,  och  
då   står  de   rasistiska   dörrarna   välkomnande
öppna,  där  blir  de  någon,  de   blir  sedda,  och
formade  efter  en  blint   likriktad  människosyn, 
som  under  vit  makt- musik  triggar  deras  ung-
domligt vilsna adrenalin,detta för tankarna osökt
till brunskjortorna och Hitlerjugend.
                                          *




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-25 21:02



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
....eller spiken på huvudet
2014-07-25

  tripto nin
Huvudet på spiken
vi identifierar oss med arbetet inte vem vi djupt inne i oss själv är. Därför blir det en extrem kris att vara arbetslös och precis som du skriver så är längtan efter en identitet så stark.

2014-07-25

  Ponkla
Bra skrivet!
2014-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP