Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAZZGOSSEN

jag mötte en luggsliten man ibland

rätt kantstött men ändå jämt glad

och kanske hans guld hade blivit till sand

som vinden spred över vår stad

hans trumsolo minns jag från tésupén

när högstadieåren tog slut

han tillhörde den kreativa armén

men kamp hade krävt sin tribut

jag mötte en man med ett hjärta som brann

om än för nåt annat än mitt

vi talade ofta en stund med varann

helt otvunget, öppet och fritt

vi möts inte mer i vår nednötta stad

på bibblan där vi ofta satt

för nu är han en i de stjärnornas rad

som lyser i minnenas natt

 

 

LARZ GUSTAFSSON   25/7 2014




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-07-25 20:54



Bookmark and Share


  Maria T
Fin hyllning till en luggsliten man med ett hjärta som brann
2014-08-17

  mare VIP
Fint formulerad!
2014-08-06

    papillon

2014-07-31

  kerstin skriver VIP
jag läser den som en fin hyllning, trots olika synsätt på livet. bra att det får rymmas under allas våra stjärnor.
2014-07-31

    ej medlem längre
Snyggt.
2014-07-28

  Betlehemsstjärnan VIP
En fin och berörande minnesdikt, människor påverkar oss och när de inte längre finns så infinner sig saknad
2014-07-28

  anits VIP
Mycket fint och berörande skaldat!
2014-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP