Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BREIVIK I AKTION IGEN

Det kan faktiskt  förefalla  vara  rimligt  i sin
adekvat  logiska  förankring  i  Breiviks  sitts,
att det är han själv som  på  något vis lyckats
förmedla dessa Islamiska hot, för att i någon
mån ge honom den uppmärksamhet han ville
åtnjuta i sitt manifest mot Islam.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-26 15:59



Bookmark and Share


  Federico Romano
Norrmen är allt för nationalister, blev stoppad 43 gånger av 44, 0 gånger på tillbakavägen, det är inte slumpen..
2014-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP