Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonstans

Någonstans
för några veckor sedan
insåg jag att
det här
är inte jag
skrik ut till
hela världen
kanske
någon lyssnar
för jag har lagt ned
stängt av
jag tänker inte
vara med om det här igen




Fri vers av m!g
Läst 213 gånger
Publicerad 2014-07-26 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

m!g
m!g