Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN FALSKE HUMANISTEN ELLER "JUDASKYSSAR"

De som i sin villfarelses  rädsla  för den hårda
verkligheten, månar om att skona  sina närstå-
ende medmänniskor från att se  denna verklig-
hets avigsidor, gör dem endast  ytterligare sår-
bara,då de inte inser att  beväpna  sig med det
skydd som sig tillbör inför hotande  fara, i vill-
ket man omvänt skulle  tro  att  den ombesörj-
andes vård egentligen  är ett led  i en krigsstra-
tegi  att  måna  om  ett  försvagat  och manipu-
lerat försvar,vilken arbetar för motståndarens
sida   och  likt  en  spionerande  desinformativ
judas skickar sina närstående  in  i  fällan,med
tvetunga, korsade fingrar  i  lönndom, och hyp-
nostiserande tal som ett opium.
                                        *




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-27 02:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP