Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
* Crimine ab uno disce omnes : Döm dem alla efter samma brott -Publius vergillius maro 70-19 f: Kr


RÄKENSKAPENS OCH VEDERGÄLLNINGENS TID

Räkenskapens och vedergällningens  tid stund-
ar, frustrationens  påfrestning   förlösas,   inför
brotten   mot   naturen,   individualismen   och
mänskligheten  i  övrigt,  allt  skall avslöjas, lik-
en  i  garderoberna  ska  ut, alla  begravda  hun-
dar grävas upp och nålar i höstackar uppdagas,
Israeler ska ej  längre  åtnjuta  support  fr  Usa
och Usa skall vederläggas återlämna landet till
urbefolkningen,  Australiensisk  regering  skall
återbörda  landet  till  dess  rättmätiga
urbefolkning  Aboriginerna, varje folk och vart
land skall  av sina  egna  urinnevånare  tilldelas
sin  rättmätiga  existens  som  av  naturlagen är
villkorad för att åtnjuta en frihetlig  existens på
basis av individuellt tänkande, och för att detta
skall kunna genomföras måste tyvärr den oöver-
vinnerligt värsta ondskan  tillgripas  för utrotan-
de  av  den  nuvarande, som  förefaller  vara  be-
fängd,ondskans rötter av gener skall inte mer få
fotfäste på jorden, sedan räkenskapens  och ved-
ergällningarnas  tid är förbi. " Crimine  ab  uno
disce omnes"




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 238 gånger
Publicerad 2014-07-27 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP