Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

POLISER ÄR LEGALT KRIMINELLA

Polismyndigheterna  har  befogenhet  till
brottsförebyggande åtgärder,som de med-
vetet bakom lyckta dörrar undviker, efter-
som de försörjer sig på brott.
                                     *




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-27 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP