Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MASSMEDIAS POLITISKA STRATEGIER I

De  massmedialt  politiska  strategierna att dölja
och tiga ihjäl  skriftställande  kritiker  som är för
närgånget realistiska  i  sina  kritiska  analyser är
många, och en effektivt  beprövad  metod är rykt-
esmord och karaktärsmord i avsikt  att marginal-
isera och även  omyndigförklara  person, vilket i
sistnämnda  fall oftast  sker genom  att  använda
den rättspsykiatriska metoden, genom  att  stäm-
pla  författaren  med  en  diagnos,  som  i  Japan,
Sovjet mfl korrupta länder. Ett annat trick är att
avleda uppmärksamhet fr en extremt irriterande
kritker med att rikta den  mot  en  mindre  farlig,
där förlaget i sin affärsmässiga strategi låter förf,
gå i landsflykt samtidigt som de massmedialt pol-
itiskt styrda journalisterna går ut med ett förbud
att publicera författarens skrifter,vilket ju enbart
ökar intresset,och förlaget sålunda slagit 2 flugor
i en smäll, där den ena är att de blivit av med den 
oroande  författaren  och  att  de  uppnått  försälj-
ningsframgång med den mindre ofarlige författar-
en som de  arrangerade  till  landsflykt, och  efter-
som  folkhopen  är  manipulerat  desinformerade
köper de denna  historia, och  får  aldrig  veta den
sanna  historien  om  demokratiernas  dolda  spel,
bakom kulisserna.
                                         *




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-28 01:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP