Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av Björn Afzelius


ÄLSKA MIG NU

Älska mig nu
när
gryningen kommer

Älska mig nu
när
du känner min styrka

Älska mig nu
när
jag är blodfylld, oskyddad och varm.




Fri vers av mickech
Läst 216 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-07-28 17:07



Bookmark and Share


  Åsa Njunjes
Utelämnande passion. Fint!
2014-08-09

  Filosofen2
Mycket fin rad om kärlek, längtan då den innerliga kärleken slår rot
2014-07-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Text av Björn Afzelius? Hörde den spelas idag.
2014-07-28
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech