Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET FINNS INGA NYA TEXTER ATT LÄSA NI FÅR NÖJA ER MED...

Det finns  inga  nya  texter att läsa,
ni får nöja er med dom gamla, för
de håller än.




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-07-29 03:58



Bookmark and Share


  Elwania
Dom tio budorden? hoppas inte
2014-07-30

  Federico Romano
Benissimo..
2014-07-29

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
javisst är den ! innehållsmässigt är det endast fantasin som saknas.
2014-07-29

  Peter Stjerngrim VIP
Helt underbar text! :)
2014-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP