Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vladimir Vysotskij


POLITISKT BUDSKAP

En politisk text  med dess  budskap, framförd
av en musiker med klar ren sångröst där vart
ord kan uppfattas klart och tydligt,äger större
potentiell genomslagskraft att nå större publik
än en partiledares stapplande tal i Almedalen,
vars  teoretiska  monologer  oftast ter sig mot-
sägelsefulla i praktiken.

                                           *




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-29 14:18



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
lätt att bli bemärkt i Sovjett om man är regimkritisk,men han lindade in budskapen i en sorts underfundig ton
2014-07-29

  Federico Romano
Googlade lite, intressant..
2014-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP