Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När ondska är som ogräs.

ondskan runt omkring.

ondska är som ogräs,
måste ryckas upp
innan blir för stark i rötter!
simbolisk talar vi om människan här och nu på jorden.


den saga om gud som övergav
sin ända son som lön till mänskligheten, står inte rätt till.
han, naturligt ångrar sig på djupet.
resultat som bevisar att:
han, bryr sig inte mer om männskligheten på jorden och i himmlen.

han säjer bara den goda människa på slutet kommer att ärva jorden.

ingen religion eller filozofiska teori kommer att påminnas om, på naturlig väg.

den nya sort av människa kommer att visa vägen till den nya liv på jorden.

men då människor av våran sort, kommer att finnas sällan man träffar på.

att det kommer att vandras i åra tall till man ser en annat människa.

om denna visar sig men utan förmåga att tala,

det har varit med om. 

han är själva gud
Compania e-huh 
kommer att ränsa i rabatter
som rått gift
predominant tarif.
då ingen kommer att torka pälsen levande.
efter tre varnigar eller krig(III krig)på våra språk.




Övriga genrer (Kåseri) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-30 09:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP