Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Den som äter av det bröd jag ger, skall leva till evig tid och det vatten jag ger, skall bli en källa inom dem som springer upp med evigt liv". Guds Ord: Gud vill att alla skall bli frälsta".


JESUS VILL SAMLA BODENSARNA, OCH ALLA NORRBOTTNINGAR

kring Sitt bord, för att dela ut

Livets bröd och Livets

vatten:


frälsningens kläder och

sjukdomars helande

till alla!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 99 gånger
Publicerad 2014-07-30 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld