Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kinesiskt ordspråk!


att försöka om och om igen.

Det stora är inte
att aldrig misslyckas
utan att resa sig
varje gång man faller.




Fri vers av mickech
Läst 236 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-07-30 15:25



Bookmark and Share


    ryttarinnan
det är man gör hela tiden om man vill överleva..kloka ord
2014-07-30

  Rise Little One
Ja, precis så...
2014-07-30

  Angel of love
Ett ordspråk som är så sant.
2014-07-30

  Maj-Lis VIP
Det ä sant
2014-07-30
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech