Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOCIALA UTTRYCK I

Dum  i  huvudet  är  ett  av  de  mest  använda
sociala  uttryck  som  människor  i  allmänhet
använder  som  omdömme  om varandra, när
de inte  är på samma  intellektuella  nivå  och
/eller   saknar   empatisk  förmåga,  men  vad
kännetecknar  då en  person  som  är  " dum i
huvudet ?" är den medfödd  eller  har  den till-
kommit   genom   indoktrinerad   fördumning 
genom  medier ? beror  det  på  för  tidig  eller
för  sen  utlösning ?  blev  barnet  klumpit och
klantit vaggad ? eller  är det en   psykisk  block-
ering  från  att  generera extroverta  intryck pg
av en neofobisk ataraxi ?
helt klart är  i  varje  fall  att  det  finns  männi-
skor som är just  " dumma  i  huvudet " och ett
gemensamt drag är att de flesta tagit tentamen
i hjärntvättarskolan.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-30 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP