Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förklara känslor med logik

Hon ber mig att förklara.
Ilskans tårar står som spön i backen.
Vi är arga båda två. Ingen kan förstå.

Hon ber mig att förklara.
En kram som smakar is.
Ett plus ett är inte längre två. Hur kunde det bli så?

Hon ber mig att förklara.
Vi kastar loss ifrån varann.
Mitt svar blev en tragik. Förklara känslor med logik.




Fri vers av Syfisos
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-31 01:24



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Snygg uppställning som precis går ut!
2014-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Syfisos