Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Juni, 2008 ...and thanks to Larz G for correcting my Swedish, you are a Gentleman


Stockholm Rangers Dagbok (Sommar 2008)

Ibland man är ledsen
ett trasigt väsen
en man som inte har råd
men kan göra stora dåd
fast man försöker ger pengar till dem fattiga på ett subtilt sätt
medan
taskiga dvärgar hukar sig
bland timotej och lång gräset nära sjön
lagom stora jättar trampar omkring
i skogen bredvid och lämnar fotavtryck
smultron stället doftar rikt
änglar åker t-bana flitigt, någon har sagt
han hittar stig mellan dem som fnissar
och vandrar genom torget i sommarens korta byxor
lyckliga
varför ínte, välkommen till planeten
ibland behöver man en snabb fix
två kulor glass i en våffla tack, med sommar smack
dags att softa
innan man går vidare
dagbok av en Stockholm Ranger

the apached kid




Fri vers av the apache kid VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-07-31 05:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP