Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NOLLOR OCH ETTOR

Nollor försöker  alltid  ta  heder och ära  av
ettorna,trots att det är en både substantiell
och matematisk omöjlighet,eftersom nollor
är en "non existensia" emedan  ettorna upp-
fyller existensen  med en varande substans,
vars verifiering i värdeanalys är motsats till
nollorna  vilka  saknar  både  värde, ära och
heder, och  intet är ingenting  och  något  är
någonting som aldrig  förenas  till ett par.
                                        *




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-31 09:50



Bookmark and Share


  mare VIP
Sanningens text
2014-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP