Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jobbar som volontär för hemlösa, och detta sa en till mig idag. Samtidigt som det känns i magen, är det väldigt vacker poesi på bara åtta ord.


Sanningens ord, från en som både levt - och inte levt

"Livet är kort,
men dagarna går så långsamt."




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Krulltotten
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-31 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krulltotten
Krulltotten