Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Istället för poesi förvirring

Ditt sjuka begär av närvaro och dominans,
håller mig och min menade på avstånd,
Du trollar med mina sinnen och hjärta,
griper tag i mig med ett kvävande grepp,
förminskar mig och målar stora svarta moln,

Bipolär, GAD eller vad fan du e,
läs följande noga,
för jag vet att du kan se,

min kropp, hals och hjärta,
finns det bara en som får beröra,
det är inte du,
vi är färdiga med varandra,
min eviga kärlek har kommit för att stanna,
jag älskar Johanna.




Fri vers av Krulltotten
Läst 337 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-16 22:58



Bookmark and Share


  Krulltotten
Håller med dig larz, nybörjade här så vet inte riktigt om svartet hamnar rätt. Men visst, "istället för musik förvirring" är episk. hoppas allt är bra!
2010-10-16

  Larz Gustafsson VIP
En liten bob hund-parafras där. En av deras bästa låtar dessutom.
2010-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Krulltotten
Krulltotten